Hyppää pääsisältöön

Brittirokkaria uhkaa viimein oikeudenkäynti parvekekuoleman takia

Rockbändi The Libertinesin ja Babyshamblesin keulahahmoa epäillään vakavasta rikoksesta. Hänellä riittää ongelmia jo ennestään.

30-vuotias näyttelijä Mark Blanco putosi vuoden 2006 lopussa Lontoossa parvekkeelta kesken juhlien ja menehtyi. Kuolleen näyttelijän omaiset eivät ole tyytyväisiä poliisin edistymiseen tutkimuksissa. He harkitsevat The Libertinesin Pete Dohertyn haastamista oikeuteen kuoleman aiheuttamisesta, mikäli syyttäjä ei aio syytettä nostaa.

Pete Doherty ja hänen turvamiehensä Jonathan Jeannevol olivat mukana onnettomuusillan juhlissa. Turvamies myönsi kuulusteluissa alunperin olleensa osallisena näyttelijän putoamisessa, mutta veti myöhemmin todistuksensa takaisin. Kuolemansyyntutkija ei pidä tapausta itsemurhana.

Pete Doherty on tunnettu huumeongelmistaan sekä on-off-suhteestaan malli Kate Mossin kanssa. Pari erosi vuonna 2007. Doherty on saamassa vankilatuomion tässä kuussa kokaiinin hallussapidosta.

Lähteet: NME