Hyppää pääsisältöön

Tutut Idol-tuomarit kohtaavat X Factorissa

Paula Abdul ja Simon Cowell istuvat taas tuomaripöydän takana yhdessä X Factorin jenkkiversiossa.

Ilmoitusta on odotettu pitkään Atlantin toisella puolella. Nimettömänä pysyttelevä lähde on paljastanut, että sopimusta ei ole haluttu julkistaa ennen ohjelman tänään alkavia kuvauksia. TV-kanava Foxin tai Paula Abdulin edustajat eivät ole vahvistaneet tietoa. Sama nimetön lähde kertoo myös, että ohjelman juontajiksi on kiinnitetty Nicole Scherzinger ja Steve Jones.

Simon Cowell ja Paula Abdul muodostivat American Idolin tuomaristossa vastakohdat. Cowell oli ohjelman suorapuheinen ja ärsyttävä tuomari, kun taas Abdul hoiti hommaansa kiltimmin.

Paula Abdul jätti Amercian Idolin tuomaroinnin vuonna 2009, kun hänellä oli takanaan kahdeksan tuotantokautta ohjelmassa. Hän yritti läpimurtoa omalla kykyohjelmallaan, Live To Dancellä, mutta se floppasi ja lopetettiin.

X Factorin tuomariston jäseniksi on aiemmin vahvistettu brittiläinen poppari Cheryl Cole ja Grammy-palkittu tuottaja Antonio "L.A." Reid.

Ohjelman brittiversioon on puolestaan kiinnitetty poikabändi Take Thatistä tuttu Gary Barlow. Hän korvaa poistuvan Simon Cowellin.

Lähteet: Billboard