Hyppää pääsisältöön

Venla Kokkonen: WÖYH! / Lokki

Lokki lokki minne lennät? No Venla Kokkosen viikon tehoksi tietenkin! No miltä se kuulostaa? No TÄLTÄ tietenkin!

WÖYH:in Jussi ja Antti Hyyrynen. // Kuva: YleX / Mika Tolvanen

Nyt voisimme melkein puhua ilmiöstä, kun otamme haaviin tämän viikon Venla Kokkosen tehon. Kyseessä on siis Hyyrysen veljesten Antin ja Jussin ensimmäinen yhteisbändi WÖYH! (lausunta on monitulkintainen). Antin tunnemme paremmin Stam1nan Hyrdenä, ja Jussi on tuttu YUP:n riveistä. Mikä sitten on WÖYH!?

Nii-in. Yhtyen yllä leiijailee sen luokan mystisyyden verho, että salaisuuksia on turha koittaa saada heti selville. Mutta sen tiedämme, että heiltä on juuri julkaistu ensimmäinen kappale nimeltään "Lokki".

"Tällä hetkellä Lokki on valjastettu ja se on lähtenyt lentoon. Vielä ei oikeestaan tiedetä mihin se sueraavaksi lentää", avaa Jussi. 

Joten keskitymme nyt vain Lokkiin. Tarttuvaan ja taidokkaaseen musiikkiäänitteeseen, josta jokainen voi läytää ihastuksen kohteita. Jotain sinistä Stam1nan ystäville, jotain lainattua YUP:n ystäville, ja jotain ehdottoman uutta ihan vain ystäville. Anna Lokin lentää päähäsi, sillä sinne se tulee väkisin myös jäämään.

Hevimpää Ultra Brata sanoo toinen, ja huumoripohjaista hyvää musiikkia luonnehtii taas toinen. Mutta miten sinä kuvailet WÖYH!:in Lokki -kappaletta? Nyt kommnetointiin on upea mahdollisuus!

Kerro mielipiteesi tehosta, ja voit voittaa itsellesi YleX:n mustan kangaskassin Uuden musiikin iltavuoron perjantaishow'sta!

P.S. Nämä miehet osaavat tanssia. Katso tästä, jos et usko!