Hyppää pääsisältöön

Hevilegenda juhlii pitkää uraansa julkaisemalla DVD:n ja juhlaboksin

Blizzard of Ozz ja Diary of a Madman julkaistaan uudelleen masteroituna 1. kesäkuuta.

Ozzy // Kuva: Tomi Mikola

Hevilegenda Ozzy Osbourne juhlistaa 30-vuotista uraansa julkaisemalla uudelleen kaksi ensimmäistä sooloalbumiaan. Ozzyn uran ja metallimusiikin kulmakivet, albumit Blizzard of Ozz sekä Diary of a Madman, ovat uudelleen masteroitu tuottaja George Marinon toimesta. Albumit edustavat myös historiallista yhteistyötä Ozzyn ja edesmenneen huippukitaristin, Randy Rhodesin välillä.

Blizzard of Ozz -albumi tulee sisältämään muutamia bonusraitoja. Diary of a Madman -albumi julkaistaan myös tupla-CD:nä, jossa mukana aiemmin julkaisemattomia live-esiintymisiä. Molemmat albumit julkaistaan myös vinyyleinä.

Faneja hemmotellaan 30-vuotisjuhlaboxilla, joka sisältää molemmat albumit CD:nä ja vinyylinä, 100-sivuisen valokuvakirjan, kaksipuoleisen jättijulisteen, ja täydellisen kopion Ozzyn legendaarisesta kultaisesta rististä, jota hän on käyttänyt kaulassaan viimeiset 30 vuotta. Boxista löytyy myös 70-minuuttinen DVD-dokumentti ”Thirty Years After The Blizzard”. DVDllä nähdään Ozzy muistelemassa albumeiden tekoa ja kuuntelemassa tuolloin nauhoitettuja raitoja tuottaja Kevin Churkon kanssa. Dokumentti sisältää myös ennennäkemätöntä materiaalia Ozzyn ja Randy Rhodesin esiintymisistä vuosilta 1981 ja 1982. DVD:llä haastatellaan muun muassa Ozzy ja Sharon Osbournea, Lemmya (Motörhead), Steve Vaita, Nikki Sixxiä, Rob Halfordia, Zakk Wyldeä ja Bill Wardia.

Lähteet: Sony Music