Hyppää pääsisältöön

Suomalainen rap-artisti solmi managerisopimuksen USA:han

Suomalainen rap-artisti-tuottaja, The Gambit, on solminut managerisopimuksen USA:han. The Gambitin edustaja USA:ssa on manageri Preston Green.

Green on työskennellyt 10 vuotta WEA/Warner Music Groupilla, joista viimeiset kolme vuotta New Yorkissa urbaanin musiikin myynnin & markkinoinnin maajohtajana. Green on työskennellyt mm. T.I, Missy Elliottin, Jay-Z:n ja Linkin Parkin myynnin ja markkinoinnin parissa.

Green on sittemmin perustanut oman viihdeyrityksen, Green Management & Consulting, ja edustaa nyt suomalaista tuottajaa Amerikassa. The Gambitin tuotantoa on tarkoitus tuoda USA:an laajasti. Suomalaistuottajan tuotannolla on aikaisemmin kuultu muun muassa seuraavia artisteja: Deams, De La Soul, Ice-T ja Psycho Les (The Beatnuts).