Hyppää pääsisältöön

Tämä supertähti hyppää Charlien Sheenin saappaisiin

YleX uutisoi eilen Hugh Grantin kieltäytyneen jättisopimuksesta pääroolistaan Miehen puolikkaat –sarjassa. Ashton Kutcherille Charlien Sheenin paikka kuitenkin kelpasi.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher allekirjoitti eilen sopimuksen, jonka mukaan hän tähdittää sarjan yhdeksättä tuotantokautta. Näyttelijä tulee maaliskuussa potkut saaneen Charlien Sheenin tilalle, kertoo uutistoimisto Reuters. Sheen potkittiin ulos naisia metsästävän poikamiehen roolistaan huumesotkujensa ja huonon käytöksensä takia.

That ’70s Show –sarjasta julkisuuteen singahtaneella Kutcherilla ei tule olemaan pulaa pikkurahasta, jos hän on pystynyt neuvottelemaan itselleen samanlaisen palkan kuin edeltäjänsä. Charlie Sheenille maksettiin 1,8 miljoonaa dollaria jokaisesta Jenkkilän katsotuimman komediasarjan jaksosta.

Lähteet: Reuters