Hyppää pääsisältöön

Rokkarin pitää ehtiä keikoille - vankilatuomio lyheni viidellä päivällä

Puolen vuoden vankeus ei välttämättä kestä kuutta kuukautta, jos olet rokkitähti.

Pete Doherty

Viikonloppuna Kohurokkari puoleksi vuodeksi vankilaan huumeiden hallussapidostasiitä, kuinka Pete Doherty on tuomittu puoleksi vuodeksi vankeuteen kokaiinin hallussapidosta. Kuusi kuukautta on kuitenkin ilmeisesti liukuva aika Briteissä, jos tuomittu on rock-tähti.

Ystävänsä yliannostuksen tutkinnoissa pidätetty Doherty vapautetaan näillä näkymin viisi päivää aikaisemmin, kuin tuomion tulisi loppua. Tämä johtuu siitä, että muusikon pitää ehtiä vetämään pari keikkaa. Toinen on Reading -festivaaleilla ja toinen Leeds -festivaaleilla elokuussa.

Kaikkiin miehen menoihin ei oikeus kuitenkaan taivu. The Libertines ja Babyshambles -rokkarilta jää tuomionsa vuoksi kaksi festaria ensi kuulta väliin.

Lähteet: NME