Hyppää pääsisältöön

Summeri 2010

Kuumana kesänä 2010 Summeri muutti Helsingin uimastadionilta Pihlajamäen nuorisopuistoon.

Pihlajamäen nuorisopuistossa suorana kuvatut kesäkuiset jaksot olivat täynnä kiinnostavia vieraita Jenni Vartiaisesta ja Laura Närhestä viittovaan räppäri Signmarkiin. Vieraat oli helppo houkutella eksoottistenkin lajien pariin: Signmark ja Kalle sumopainivat, ja Jenni Vartiainen koikkelehti Kallen kanssa samassa kiikarifutisjoukkueessa.

Heinäkuussa Summeri lähti Lintsille, jossa vieraina nähtiin muun muassa Maija Vilkkumaa, Raptori ja Anna Puu.

Suomikiertueella käytiin ainakin Loviisassa, Mikkelissä, Imatralla, Savonlinnassa, Äänekoskella ja Lahdessa. Kaupunkiin tutustumisessa saatiin apua kulmat hyvin tuntevalta vieraalta.

Loviisaan tutustuttiin entisen juontaja Mirellaan kanssa, ja Lahdessa räppäri Astetta jututettiin maauimalassa. Imatraa esittelivät Mokoman pojat, sonnustautuneena päästä varpaisiin mustiin - tyylilleen uskollisina.

Vieraiden, urheilun ja reissaamisen lomassa pidettiin perinteistäkin kiinni. Kesärakkaus -sarjasta nähtiin toinen tuotantokausi. Vuonna 2010 kesälomalaiset saivat myös seurata sketsisarjaa Seksuaalivalistus sekä valloittavia Crime Time ja Log Jam -animaatioita.

Teksti: Sanna-Katja Pohjalahti

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto