Hyppää pääsisältöön

Tältä näyttää jenkkiversio Miehet jotka vihaavat naisia -elokuvasta

Ensimmäinen traileri David Fincherin ohjaamasta The Girl with the Dragon Tattoo -elokuvasta on julkaistu.

Daniel Craig

Kyseessähän on tietenkin amerikkalaisversio supersuositun ruotsalaisen Millenium-trilogian ensimmäisestä osasta, Miehet jotka vihaavat naisia. Pääosassa tässä tuotannossa ovat Rooney Mara (Lisbeth Salander) ja Daniel Craig (Mikael Blomkvist).

Pariminuuttisen synkkääkin synkemmän trailerin perusteella voi sanoa, että elokuva on hyvin uskollinen Stieg Larssonin kirjoittamalle samannimiselle kirjalle ja näin ollen myös ruotsalaisleffalle. Ohjaaja David Fincher muistetaan mm. klassikkotrilleristään Seven.

The Girl with the Dragon Tattoo -elokuva saa maailmanensi-iltansa joulukuun 26. päivä ja trailerissa sen mainostetaan olevan "Joulun pahan mielen elokuva" (The feel-bad movie of Christmas). Hyytävien kuvien taustalla soi Led Zeppelin -cover, jota tulkitsee Yeah Yeah Yeah -yhtyeen Karen O. Leffan score-musiikin on tehnyt Nine Inch Nails -mies Trent Reznor.

Voit katsoa trailerin täältä.

Lähteet: Empire