Hyppää pääsisältöön

Rock-missikisa veti tuvan täyteen

Ravintola On The Rocks oli tupaten täynnä, kun Miss MTR 2011 -rokkimissi valittiin.

Miss MTR 2011 Katri Lausala (kuva Tiina Salminen) // Kuva: Tiina Salminen / Miss MTR 2011

Helsinkiläisessä On The Rocks -ravintolassa järjestettiin ensimmäinen rokkimissikisa Miss MTR 2011 -kilpailun. Missikisassahaettiin rock-henkistä naista, joka edustaa Myötätuulirock-festivaalia sekä raskaampaa musiikkia sydämellä, huumorilla ja ennen kaikkea asenteella.Kuudesta finalistista voittajaksi selviytyi lahtelainen Katri Lausala, 21, joka harrastaa muun muassa roller derbya ja rumpujen soittoa.

Voittajan päätti tuomaristo, johon kuului muun muassa Apocalyptica-yhtyeen Eicca Toppinen, laulaja Jonna Geagea, Swallow The Sun -yhtyeen Tuomas Rytkönen sekä tuomariston puheenjohtaja Anne-Mari Berg.

- Voittaja osasi hyvin eläytyä eri tilanteisiin ja hänellä oli vastaanottava läsnäolo lavalla, Eicca Toppinen kommentoi voittajaa.