Hyppää pääsisältöön

Tuoksu tutussa pullossa - teinimuusikko välttyi hajuvesisodalta

Nuuh, nuuh. Tuoksuu hyvältä, mutta näyttää tutulta.

Justin Bieberin Someday-tuoksun mainos // Kuva: Firmenich

17-vuotias teinisensaatio ei joudu tappelemaan hajuvesipullonsa ulkomuodosta, sillä muotiguru Marc Jacobs on päättänyt olla nostamatta oikeusjuttua Justin Bieberiä vastaan. Polemiikki aiheen tiimoilta nousi kun Bieberin tuorein aluevaltaus, teini-tytöille suunnattu Someday-tuoksu ilmestyi kauppojen hyllyille ja muistutti ulkomuodoltaan kovasti Jacobsin omaa Lola-tuoksua.

Molemmissa pulloissa on hyvin paljon toisiaan muistuttava ruusukorkki ja samankaltaisuus pisti Jacobsin tiimeineen pohtimaan oikeusjuttua. Designeri kertoi aiheesta lisää muotisivusto WWD:lle.

- Keskustelimme aiheesta juuri. Hajuvettä valmistavan Cotyn väki kysyi, että pitäisikö meidän haastaa heidät oikeuteen. Sanoin, että annetaanpa kaikkien sanoa pullosta mitä haluavat. {…] Emme aio nostaa asiasta mitään haloota.

Ja näin antoi Jacobs kaikkien kukkien kukkia. Hajuvesipullojen korkeissa.

Lähteet: WWD