Hyppää pääsisältöön

Muusikon vakava vesionnettomuus häiritsi manaatteja - sakot tuloillaan?

Kuvan manaatti ei liity tapaukseen.

Manaatti // Kuva: Wikipedia

Manaatti. Tuo hupaisa vesinisäkäs. Näitä kasvinsyöjiä sukeltelee paljon Floridassa, jossa moni turisti varmasti erehtyy luulemaan noita möllikkäitä merilehmiksi. Mutta ehei - hassuista serkuistaan manaatit erottaa melaa (ei sellaista) muistuttava häntä. Manaattien hengailua aurinkoisessa Floridassa on nyt kuitenkin häiritty vesiskootterionnettomuudella.

Hieman yli viikko sitten floridalaiseen siltaan vesiskootterillaan törmännyttä Sean Kingstonia uhkaa nyt sakot manaattien häiritsemisestä. Laulajan törmäyspaikka sijaitsee manaateille rauhoitetulla alueella, jossa ei saisi luoda aallokkoa. Nyt viranomaiset ovat kuitenkin tulossa siihen tulokseen, että Kingstonin sairaalahoitoon pistäneestä rysähdyksestä syntyi varmasti veden kuohuntaa ja näin kiusaa vesieläimille.

Mikäli Kingstonia päätetään sakottaa manaattien rauhan rikkomisesta, odottaa häntä maksimissaan 32 500 dollarin sakot. Floridan lain mukaan vesiskootterien ja vastaavien käyttö onnettomuuspaikalla on kiellettyä.

Kingston on edelleen sairaalassa toipumassa vammoistaan.

Lähteet: TMZ