Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Coldplayn kappaleesta Every Teardrop Is A Waterfall?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Rytmibarometrissa tänään Coldplay.

Kuka? Coldplay: Every Teardrop Is A Waterfall

Mitä? Brittiyhtye Coldplay julkaisi kesäkuun alussa (3.6.) pitkään odotetun uuden singlensä, josta yhtye oli vihjaillut jo pitkään muun muassa Twitterissä. Colplayn viidennen studioalbumin piti alun perin ilmestyä jo ennen joulua, mutta varsinaista julkaisupäivää ei ole vieläkään ilmoitettu.

Hä? Yhtyeen nokkamies Chris Martin on paljastanut, että uuden albumin nimi mitä suurimmalla todennäköisyydellä alkaa M-kirjaimella.

 Äänestys on päättynyt.

Kappaleesta piti 46% äänestäneistä

Kappaleesta ei pitänyt 54 % äänestäneistä