Hyppää pääsisältöön

Steven Spielberg: Presidentti sanoi E.T.:n olevan totta

Sormi pystyssä kotiin soittavan olion tarina olikin dokumentti. Siis mikäli ex-presidenttiin on uskominen.

E.T. // Kuva: Amblin Entertainment

Elokuvaohjaaja Steven Spielberg rupatteli elokuvablogi AICN:lle vanhoista elokuvistaan ja puhe kääntyi luonnollisesti myös vuoden 1982 avaruusolioseikkailuun nimeltä E.T. - The Extra-Terrestial. Ohjaaja kertoi esitelleensä elokuvan 80-luvulla myös Valkoisessa talossa maan silloiselle presidentille Ronald Reaganille. Filmin päätyttyä presidentti oli pitänyt lyhyen puheen kaikille paikallaolijoille.

- Hän nousi seisomaan ja katsoi ympäri huonetta, ihan kuin olisi tarkastanut keitä siellä on ja sitten hän sanoi ”Haluan kiittää teitä E.T.:n tuomisesta Valkoiseen taloon. Nautimme elokuvasta paljon.”. Sitten hän katsoi ympärilleen ja totesi että ”Täällä huoneessahan on myös lukuisia ihmisiä jotka tietävät että kaikki ruudulla nähty oli myös totta.”

Spielberg kertoo presidentin todenneen kommenttinsa täysin vakavalla naamalla, vaikka paikalla olleet nauroivatkin heitolle.

- Koska olen itse pieni ufologisti niin totta toki toivoin, että vitsissä piilisi jonkinlainen totuus. Mutta valitettavasti on pakko todeta, että uskon hänen vain yrittäneen kertoa vitsin.

Spielbergin uusin tuotos on tämän tuottama sci-fi seikkailuelokuva Super 8, jossa viilettää myöskin joukko lapsia ja mystinen avaruusolio. Elokuva saapuu Suomen valkokankaille 29.7.

Lähteet: AICN

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.