Hyppää pääsisältöön

Kelly Osbourne: Kuntosali on nykyään lempipaikkani hengailla

Rockmimmi Kelly Osbourne hengailee nykyään kuntosalilla ihan vain huvikseen.

Kelly Osbourne // Kuva: www.myspace.com/kellyosbourne

Ozzyn tytär Kelly Osbourne, joka on ollut joskus melko tuhdissa kunnossa, on nyt täysin kuntoilun pauloissa. Laulaja kertoo nauttivansa salilla käymisestä enemmän kuin koskaan ja hän hengaileekin siellä mielellään ihan vain kavereiden vuoksi.

- Olen käynyt salilla vuoden aikana enemmän kuin koskaan. Ja vain sen vuoksi, että rakastan uutta kuntosaliani. Uusi salini on mahtava paikka hengailla, koska se on todella lähellä kotiani ja kaikki kaverini ovat siellä. Siellä on vähän samanlainen meininki kuin pubeissa, vaikka se on paikkana aivan toisessa ääripäässä.

Lähteet: Digital Spy