Hyppää pääsisältöön

Superbändin levyn julkaisu myöhästyy

Kaikki ei mennyt putkeen U2:n studiosessioissa.

U2 // Kuva: www.myspace.com/u2

Irlannin ylpeys U2 joutuu siirtämään uuden albuminsa julkaisua. Bändi on valmistellut uutta kiekkoaan Gnarls Barkleysta tutun Danger Mousen ja huipputuottaja RedOnen kanssa. Bändi oli toivonut saavansa kolmannentoista levynsä kauppojen hyllyille kesän aikana. U2:n miesten ja RedOnen yhteistyö ei kuitenkaan pelannut levysessioiden aikana niin hyvin, kun bändi olisi toivonut. Nyt levyä joudutaan vielä hiomaan ja julkaisu siirretään vuoden 2012 loppuun.

- Pidimme kokouksen, jossa yritimme löytää lisäaikaa kalentereistamme levyn tekemiseen. Sitä ei kuitenkaan löytynyt. Jos totta puhutaan, olimme kaikki aikalailla lyötyjä, mutta se oli ainoa järkevä vaihtoehto, U2:n basisti Adam Clayton myöntää.

Bändille on tärkeää tehdä sitä, minkä he osaavat parhaiten. Clayton kertoo, että yhteystyö Danger Mousen kanssa on hyvä esimerkki tästä.

- Haluamme kuulua myös klubeissa ja tehdä poppia muun U2 -materiaalin ohella, mutta loppupeleissä se mitä teimme RedOnen kanssa ei tuntunut oikealta, basisti pahoittelee.

Lähteet: Starpulse