Hyppää pääsisältöön

Uuteen uraputkeen - Smallville-tähti rupesi räppäriksi

Sekoita sitä mehua ja vodkaa!

Blue Mountain Statessa näyttelee Sam Jones III // Kuva: Spike

Sam Jones muistetaan Suomessa lähinnä ajastaan Smallville -tv-sarjassa. Pesti nuoresta Teräsmiehestä kertovassa sarjassa kesti kolme tuotantokautta ja sitten kutsuivatkin jo uudet kuviot. Kuviot kuten rooli pikkutuhmassa Blue Mountain State -komediasarjassa, julkisuuteen vuotaneen ”kotivideon” tuoma kohu ja pidätys huumeiden diilaamisesta.

Nyt vuorossa on kuitenkin räp-ura.

Jones on levyttänyt uutuuskappaleen yhdessä Playboyn keskiaukeamatyttönä työskentelevän Karissa Shannonin kanssa. Shannon on myös räppäävän näyttelijät tyttöystävä. Juice and Vodka -biisissä nostatetaan tunnelmaa klubilla. Jones räppää kun taas tyttöystävä vastaa ke$hamaisesta kertosäkeestä. Hieman yllättäen kaksikon yhteisbiisi ei olekaan niin kamala kuin voisi olettaa. Vastaanottokin on ollut ihan positiivista, ainakin armottoman juorublogi TMZ:n sivuilla.

Nähtäväksi jää mitä Jonesin musiikkiuralle tapahtuu, jos häkki heiluu. Herralle langetetaan tuomio huumeiden jälleenmyymisestä myöhemmin tässä kuussa. Jones myönsi aikaisemmin olleen ”Hollywood-kontakti” suuressa huumeringissä ja aikoneensa välittää suuria määriä huumeita eteenpäin. Häntä odottaa maksimissaan jopa 20 vuoden vankeustuomio.

Bilebiisin voi kuunnella TMZ sivuilta täältä.

Lähteet: TMZ