Hyppää pääsisältöön

Harry Potter -tähti taisteli koulutuksen vuoksi

Näyttelijä Emma Watson joutui taistelemaan elokuvapomojen kanssa voidakseen käydä koulussa.

YleX Logo

Hermionea _Harry Potter -_elokuvissa näytellyt Emma Watson päätti tehdä opiskelusta päätoimensa kirjautumalla viime vuonna Brownin yliopistoon. 21-vuotias näyttelijätär kuitenkin lopetti Brownissa ja huhut kertovat Watsonin aloittavan opiskelun Oxfordin yliopistossa ensi syksynä.

Näyttelijätär paljasti taistelleensa viimeisen vuosikymmenen Warner Bros. -studioiden johtajien kanssa siitä, ettei jää jälkeen opiskeluissaan.

- Koen, että minulla on ollut viimeisen kymmenen vuoden ajan taistelu siitä, että saan koulutuksen. Olin piikki Warnerin takamuksessa, olin heidän aikataulutusongelmansa. Minä olin se, joka teki asioista vaikeaa, Watson kommentoi.

Lähteet: Star Magazine