Hyppää pääsisältöön

Musiikin satumaailma

Tampereen lastentarhanopettajaopiston opiskelijat esittävät tuttuja lastenlauluja. Kaikki lapset ja aikuiset ovat tervetulleita mukaan laulamaan ja leikkimään.

Iloiset laulajat esittävät muun muassa jalat vipattamaan laittavan kenkärokin, tuttuakin tutumman Täti Monikan ja vähän vieraamman Topi Tohina-laulun.

Lastentarhaopiston opiskelijat laulavat hienosti ja kaikkien laulujen ympärille on luotu vauhdikkaat ja mielikuvitukselliset esitykset.

Hymy karahtaa katsojan huulille, kun nuoret opiskelijat esiintyvät pukeutuneita aaseiksi, nalleiksi ja muiksi metsän eläimiksi.

Laulut sisältävät hauskoja tarinoita, yllättäviä käänteitä ja opetuksiakin. Näitä iloisia lauluja opiskelijat ovat tulevissa työpaikoissaan opettaneet sadoille innokkaille pikku laulajille.

Teksti: Emilia Kemppi

Kommentit
  • Tehtaankadun poliisimurhat järkyttivät kansaa 1997

    Steen Christensen surmasi kaksi poliisia ryöstön jälkeen.

    Koko Suomi järkyttyi, kun tanskalainen Steen Christensen surmasi teloitustyylillä kaksi suomalaista poliisia Helsingissä Tehtaankadulla 22.10.1997. Hän oli vähän aiemmin ryöstänyt Hotelli Palacen kassan Helsingin Eteläranta 10:ssä. Saaliikseen Christensen sai vähän yli 6000 markkaa (reilut 1000 euroa).

  • Seilin saarelle matkattiin arkkulaudat mukana

    Saarelle eristettiin spitaalisia ja mielisairaita.

    Turun saaristossa sijaitseva idyllinen ja vehreä Seilin saari kätkee sisäänsä hautausmaan ja monta karua kohtaloa. Saarelle perustettiin 1600-luvulla sairaala spitaalisille. Tosin lääkäreitä tai hoitoa ei ollut, perillä odotti vain eristys ja sopivaa maata hautuumaaksi. Myöhemmin Seilissä toimi naisille tarkoitettu mielisairaala. Terveen ja hullun raja oli häilyvä ja riippui usein yhteiskuntaluokasta.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto