Hyppää pääsisältöön

Suomalaisbändiä luultiin paviljongin pystyttäjiksi Saksassa

Rubik on saanut Euroopan kiertueellaan nauttia hienoista keikoista ja yleisöistä, mutta mukaan on mahtunut myös takaiskuja.

Rubik

Kotimaisen Rubikin laulaja Artturi ja basisti Jussi muistelivat mennyttä Euroopan kiertuettaan YleX:n haastattelussa, kun heiltä kysyttiin hienoimpia ulkomaisia festarimuistoja. Laulaja Artturi nosti päällimmäiseksi Espanjan Primavera –jättifestivaalin, mutta basisti Jussin mielestä mikään ei ylitä Erfurtin opiskelijafestareita Saksassa.

- Siinä vaiheessa, kun ollaan oltu paikan päällä puolitoista tuntia, eikä kukaan festivaaliväestä edes tiedä, mihin meidän tulee mennä ja meitä tullaan pyytämään kasaamaan paviljonkia, me alettiin epäillä, että meidän keikkamyynti on ehkä siirtynyt johonkin Ramirenttiin, Jussi nauraa.

Rubik on tyytyväinen suomalaisiin festareihin.

- Suomessa on hienoa se, että hommat toimivat tosi hyvin ja aikataulut pitää. Tehdään yleensä niin kuin on sovittu, se on helpottavaa, laulaja Artturi kiittelee.