Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Alex Claren kappaleesta Too Close?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Artisti Alex Clare katsoo vasemmalle. Taustalla auringonnousu. // Kuva: Interscope Records

Kuka? Alex Clare: Too Close

Mitä? Brittiläisen Alex Claren toinen sinkku Too Close on jälleen yksi osoitus dubstepin maailman valloituksesta. Biisi on soinut myös Uuden musiikin iltavuoron Toni Laaksosen tehona ja nyt nähdään kuinka se pärjää YleX Iltapäivän Rytmibarometrissä. Kaverin debyyttialbumi The Lateness Of The Hour julkaistaan heinäkuussa. Toni povaa tulevalta levyltä kirjavaa tyyliä reggaesta, drum&bassiin ja souliin.

Häh? Myös Alex Clare tietää, että musiikilla ei välttämättä ainakaan heti tuoda leipää pöytään. Mies onkin ennen täysipäiväiseksi muusikokosi ryhtymistä ruokkinut itsensä toimimalla kokkina.

Äänestys on päättynyt.

Kappaleesta piti 58%

Kappaleesta ei pitänyt 42%