Hyppää pääsisältöön

Toiko Hitler-kommentti potkut Transformers-tähdelle?

Suututtiko Megan Fox Steven Spielbergin Hitler-kommentilla?

Megan Fox // Kuva: nicogenin / Flickr

Syytä Megan Foxin yllättävään poisjääntiin kolmannesta Transformers -elokuvasta on arvuuteltu jo tovi. Nyt syyksi epäilläänSteven Spielbergin suuttumusta Foxin mauttomasta Hitler-kommentista. Fox mainitsi aikanaan haastattelussa, että "ohjaaja Michael Bay haluaa olla kuin Adolf Hitler."

Bay tiettävästi kertoi Daily Mail -lehden toimittajalle, että mainittu vertaus olisi suututtanut Spielbergin, joka on elokuvasarjan vastaava tuottaja. Bay sanoi Daily Mailin toimittajalle seuraavasti: "Tiedätkö sen Hitler-jutun, Steven (Spielberg) sanoi minulle: Erota hänet (Fox) välittömästi."

Fox ei muutenkaan ole suuressa suosiossa Transformers-elokuvan tekijöiden keskuudessa. Osa elokuvan työryhmästä osoitti aiemmin avoimen kirjeen Foxille tukeakseen ohjaaja Bayta. Kirjeessä mm. mainittiin Foxin olevan "tyhmä kuin kivi".

Kolmannessa Transformers-seikkailussa, Transformers: Dark of The Moon, Foxin korvaa Vicotria´s Secret -malli Rosie Huntington-Whitely.

Lähteet: E!