Hyppää pääsisältöön

Jenni Vartiaisen viimeinen Seili -konsertti leffateattereihin

Jenni Vartiaisen Seili -päätöskonsertti nähdään Kansallisteatterin Suurella näyttämöllä ja Finnkinon teattereissa sunnuntaina 28. elokuuta.

Jenni Vartiainen // Kuva: Tomi Mikola

Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluva Jenni Vartiainen pitää Seili -päätöskonsertin Helsingin Kansallisteatterin suurella näyttämöllä 28. elokuuta ennen jättäytymistä pitkälle tauolle. Erityislaatuinen konsertti nähdään suorana live-esityksenä ensimmäistä kertaa suomessa myös Finnkinon teattereissa 11 paikkakunnalla.

Jenni Vartiaisen toinen albumi Seili on myynyt yli 120 000 kappaletta, viihtynyt virallisen albumilistan top kymmenessä yhtä jaksoisesti 57 viikkoa ja voitti seitsemän Emma patsasta tehden historiaa. Seili - päätöskonsertti tekee jälleen kotimaista viihdehistoriaa olemalla ensimmäinen konsertti, joka toteutetaan Suomen Kansallisteatterin suurella näyttämöllä ja nähdään saman aikaisesti 11 paikkakunnalla isolta valkokankaalta.

- Kun astuin ensi kertaa Kansallisteatterin suurelle näyttämölle tiesin, että päätöskeikan kuuluu tapahtua täällä. Tämän kruunaa vielä se, että keikan voi seurata suorana niin monessa kaupungissa samaan aikaan, Jenni Vartiainen iloitsee.

Jenni Vartiaisesta julkaistaan elokuussa myös kattava dvd ja valokuvakirja, jonka kuvaajana on toiminut Kalle Björklid.

Liput Kansallisteatteriin ja Finnkinon teattereihin tulevat myyntiin ke 6. heinäkuuta.

Lähteet: Warner Music