Hyppää pääsisältöön

Tähtipariskunta kauppaa kaksostensa kuvia

Mariah Carey ja Nick Cannon käyvät tarjouskilpailua lastensa kuvista.

Laulajatar Mariah Carey // Kuva: http://www.myspace.com/mariahcarey

Laulaja Mariah Carey ja näyttelijä Nick Cannon saivat kaksi kuukautta sitten kaksoset Monroen ja Moroccon. Pari ei ole vielä julkaissut kaksosista yhtään kuvaa ja nyt he käyvätkin tarjouskilpailua monien lehtien kanssa, siitä kuka saa oikeudet lasten ensimmäisiin kuviin. Lähteet kertovat, että Maria ja Nick haluavat vain valita oikean lehden, eivätkä välitä summasta, jonka uskotaan nousevan 200 000 dollariin.

- He haluavat tehdä sen mahdollisimman hyvällä maulla, eivätkä he välitä summasta minkä saisivat. Nick on kertonut, että ei tunne oloaan kovin mukavaksi kun puhutaan lastensa kuvien myymisestä. Mutta ensimmäiset kuvat tulevat olemaan todella arvokkaita paparazzeille.

Lähteet: Digital Spy