Hyppää pääsisältöön

Tähtipariskunta kauppaa kaksostensa kuvia

Mariah Carey ja Nick Cannon käyvät tarjouskilpailua lastensa kuvista.

Laulajatar Mariah Carey // Kuva: http://www.myspace.com/mariahcarey

Laulaja Mariah Carey ja näyttelijä Nick Cannon saivat kaksi kuukautta sitten kaksoset Monroen ja Moroccon. Pari ei ole vielä julkaissut kaksosista yhtään kuvaa ja nyt he käyvätkin tarjouskilpailua monien lehtien kanssa, siitä kuka saa oikeudet lasten ensimmäisiin kuviin. Lähteet kertovat, että Maria ja Nick haluavat vain valita oikean lehden, eivätkä välitä summasta, jonka uskotaan nousevan 200 000 dollariin.

- He haluavat tehdä sen mahdollisimman hyvällä maulla, eivätkä he välitä summasta minkä saisivat. Nick on kertonut, että ei tunne oloaan kovin mukavaksi kun puhutaan lastensa kuvien myymisestä. Mutta ensimmäiset kuvat tulevat olemaan todella arvokkaita paparazzeille.

Lähteet: Digital Spy

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.