Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Mohombin kappaleesta Coconut Tree?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Ruotsalais-Kongolainen artisti Mohombi // Kuva: Myspace

Kuka? Mohombi: Coconut Tree

Mitä? Erittäin hyvin menestyneestäBumpy Ride- hitistään tunnettu Mohombi on Kongolais-Ruotsalainen artisti, jonka debyyttialbumi MoveMeant julkaistiin helmikuussa. Tässä kyseisen levyn neljännessä sinkussa on mukana myös ex-Pussycat Doll Nicole Scherzinger.

Hä? Vuodesta 2004 vuoteen 2008 Mohombi vaikutti veljensä Djo Moupondon kanssa Avalon-nimisessä hiphop-kokoonpanossa.

Äänestys on päättynyt:

Kappaleesta tykkäsi 40%

Kappaleesta ei tykännyt 60%