Hyppää pääsisältöön

Supertähden äiti pisti lopun tyttären diivailulle.

Laulaja Beyoncé sai maistaa mainetta ja kunniaa jo 15-vuotiaana Destiny´s Childin lyödessä läpi.

Beyoncé // Kuva: www.myspace.com/beyonce

Poptähti Beyoncé nousi julkisuuteen Destiny´s Child –yhtyeessä ollessaan vasta teini-iässä. Tähden äiti teki kuitenkin heti selväksi, että neste ei saa nousta päähän, eikä Beyoncélla ole mitään syytä käyttäytyä diivan lailla. Beyoncén äiti Tina muun muassa läimäisi häntä hänen diivaillessaan.

- Muistan kun ensimmäinen sinkkumme soi radiossa ja minä ajattelin, että nyt olen kuumaa kamaa. Olimme äitini kanssa levy kaupassa kun biisi tuli radiosta. Aloin laulamaan sen mukana ja ajattelin, että kaikki katsovat minua ja puhuvat minusta. Ja yhtäkkiä hän läimäisi minua naamaan ja käski mennä autoon odottamaan. Autossa hän ripitti minua ja käski osoittamaan kunnioitusta.

Lähteet: Music News