Hyppää pääsisältöön

The Strokes, Josh Homme ja Eddie Vedder yhdistivät voimansa hyväntekeväisyysalbumilla

Muusikot levyttivät yhdessä Marvin Gayen klassikkokappaleen kodittomien hyväksi.

The Strokes

Kymmenet muusikot ja bändit osallistuivat Live From Nowhere Near You, Vol II -levyn tekoon. Albumilla kuullaan muun muassa Queens Of The Stoneage -laulaja Josh Hommen, Pearl Jam -nokkamies Eddie Vedderin ja The Strokesin laulajan ja rumpalin yhdessä esittämä versio Marvin Gayen klassikkobiisistä Mercy Mercy Me.

Levyllä kuullaan myös muun muassa Modest Mousea, The Shinsiä, Wilcoa, Ryan Adamsia, Elliot Smithiä ja Black Rebel Motorcycle Clubia.

Heinäkuussa Yhdysvalloissa julkaistavalla levyllä kuullaan sekä kuuluisien artistien ja bändien että katumuusikoiden esittämiä kappaleita. Levyn kappaleet on äänitetty muun muassa kellaristudioissa, ullakolla, kaduilla ja siltojen alla. Niiden tarkoitus on kuvailla, minkälaista elämä ilman kotia on. Levyn tuotot menevät kodittomien hyväksi.

Lähteet: Antiquiet