Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Regina-yhtyeen kappaleesta Haluan sinut?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan! 

Regina Rytmibarometrissa

Kuka? Regina: Haluan sinut

Mitä? Regina-yhtyeen syksyllä ilmestyvältä neloslevyltä on julkaistu toinen single Haluan sinut, joka annetaan YleX Iltapäivän kuulijoiden arvioitavaksi tänään Rytmibarometrissa. Aiemmin samaiselta tulevalta albumilta Rytmibarometrissa on kuunneltu kappale Jos et sä soita.

Elektronista poppia tekevän yhtyeen esikoislevy Katso maisemaa julkaistiin vuonna 2005. Alun perin Regina sai alkunsa, kun yhtyeessä vaikuttava pariskunta Mikko ja Iisa Pykäri laittoivat muutaman kappaleensa internettiin.

Hä? Jos tulevan albumin ensisinglellä Jos et sä soita käytiin Anna Hanskin biisilaarilla (ainakin kappaleen nimeämismielessä), niin Haluan sinut –kappaleen nimi vie ajatukset Grease-musikaaliin. Siinä soi legendaarinen You’re the One That I Want, jonka ovat levyttäneet John Travolta ja Olivia Newton-John.

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT

40% piti kappaleesta

60% ei pitänyt kappaleesta