Hyppää pääsisältöön

Tähdet viettivät yön kirotussa hotellissa

X-Factorin tuomarikolmikko L.A. Reid, Simon Cowell ja Paula Abdul yöpyivät dallasilaisessa kummitushotellissa.

American Idol -tuomari Simon Cowell // Kuva: imdb.com

USA:n X-Factor–ohjelman kuvatessa Dallasissa yhtä jaksoistaan, tuomarit Paula Abdul, Simon Cowell ja L.A. Reid majoittuivat paikalliseen The Stoneleigh Hotel & Spa –hotelliin, jossa paikallisten mukaan kummittelee. Mutta sitähän tuomaristo ei tiennyt.

- He eivät tienneet tarinaa kummituksista, mutta esimerkiksi L.A. ei pystynyt olemaan hotellissa kuin hetken, kun hänestä alkoi jo tuntua siltä, että hän ei vain voi viettää yötä siellä. Kaikki pitivät häntä diivana, mutta kun sana kummituksista levisi, häntä pidettiin vaan viisaana. Paula taas säikähti pahanpäiväisesti, kun vesihana meni itsestään päälle ja pois päältä. Mutta sinnitteli rohkeasti koko yön samassa hotellissa. Simon taas nautti jännityksestä niin paljon, että aikoi tulevaisuudessakin mennä kirottuihin hotelleihin yöksi.

Lähteet: Music News