Hyppää pääsisältöön

Rammsteinin liput menivät kuumille kiville

Uskolliset Rammsteinfanit lunastivat lippunsa bändin keikalle kilpaa. Trokarit kauppaavat jo lippuja Huuto.netissä.

Rammstein Provinssirockissa 2010. // Kuva: Tomi Mikola

Vaikuttavana livebändinä tunnetun Rammsteinin 70-75 euron hintaiset lipput myytiin hetkessä loppuun. Jos liput vietiin nenän edestä, voi niitä ostaa jo Huuto.netistä, jos on valmis maksamaan kahdesta lipusta jopa 350 euroa. Bändi esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla ensi vuonna helmikuun 15. päivä.

Saksalaisyhtye tuo uusimman shownsa Suomeen osana Euroopan kiertuettaan. Yhtye julkaisee Made In Germany 1995-2011 kokoelmalevynsä marraskuussa. Albumilta löytyy 20 Rammstein-hittiä ja yksi aiemmin julkaisematon kappale.

Bändi viihdytti suomalaisfaneja edellisen kerran viime vuoden Provinssirockissa. Hartwallin konsertti on Rammsteinin seitsemäs keikka Suomessa.

Lähteet: Lippupiste