Hyppää pääsisältöön

Tennarifirma tarjoaa muusikoille ilmaista levytysstudiota

Kenkäyhtiö haluaa auttaa tuoreita muusikoita tarjoamalla varusteita, joihin uusilla bändeillä ei olisi normaalisti varaa.

Converse avasi ilmaisen levytysstudion // Kuva: Converse

Klassisista popoistaan tunnettu Converse laajentaa toimialaansa musiikin pariin. Yritys on nyt avannut New Yorkiin oman Rubber Tracks -nimisen levytysstudion, jonka käyttö on muusikoille maksutonta. Levytysaikaa tavoittelevien bändien täytyy lähettää hakemus Conversen kotisivujen kautta, jonka jälkeen yrityksen edustajat päättävät kenelle ilmaista studio-aikaa myönnetään. Ensimmäiset yhtyeet on jo valittu.

Tänä kesänä studiolla tulee materiaalia nauhoittamaan viisi bändiä ja kesän jälkeen on taas mahdollista hakea vapautuvia aikoja. Valitut yhtyeet saavat studion käyttöönsä vähintään pariksi päiväksi. Heidän käytössään on myös studion henkilökunta, sekä aimo kööri huippuluokan soittimia.

Studiossa levyttävät bändit saavat pitää kaikki tekijänoikeudet tuotoksiinsa, mutta voivat myös tehdä sopimuksen Conversen kanssa, jolloin tennarifirma laittaa kappaleet nettiin ja käyttää niitä osana verkkopalveluitaan.

Bändit voivat hakea studioaikaa täältä.

Lähteet: Billboard