Hyppää pääsisältöön

U2 esitti onnittelulaulun entiselle presidentille

Irkkurokkareiden lahjaideat Nelson Mandelan syntymäpäiviksi alkavat ilmeisesti käydä vähiin. Muusikot ovat jälleen väsänneet onnittelulaulun entisen presidentin syntymäpäiville.

Bono, U2 // Kuva: Tomi Mikola/ YLE

U2 lurittelee jälleen onnittelulaulun Nelson Mandelalle. Viimeksi muusikot lauloivat itse tekemänsä kappaleen Etelä-Afrikan entiselle presidentille tämän 90-vuotispäivillä vuonna 2008. Tänään Mandela saa nauttia samasta lahjasta hänen 93-vuotissyntymäpäivillään, missä uusi versio syntymäpäivälaulusta kuullaan.

U2 esitti versionsa Happy Birthday -kappaleesta ollessaan keikalla Philadelphiassa viime viikolla, missä he nauhoittivat sen.

Video esityksestä nähdään tänään entisen Etelä-Afrikan presidentin syntymäpäivillä, joita vietetään Mandela Day -gaalassa New Yorkissa. Tilaisuuden juontaa näyttelijä Morgan Freeman, joka näytteli Nelson Mandelaa elokuvassa Invictus – Voittamaton.

Lähteet: Contactmusic