Hyppää pääsisältöön

Beyoncé: Tiedän heti mistä kappaleistani tulee hittejä

Laulaja osaa ensi kuulemaltaan kertoa, mitkä hänen kappaleistaan tulevat nousemaan suuren yleisön suosioon.

Beyoncé // Kuva: www.myspace.com/beyonce

Poptähti Beyoncé on tehnyt hittejä koko uransa ajan ja osaakin jo äänitysvaiheessa kertoa, mistä kappaleesta tulee hitti ja mistä ei. Laulaja kertoo myös, että kappaleet jotka nousevat kansainvälisiksi hiteiksi eivät lähellekään aina ole hänen henkilökohtaisia suosikkeja.

- Olen huomannut, että nauhoittaessani biisejä huomaan heti milloin lyriikat ja melodia kohtaavat täydellisesti. Tiedän saman tien, jos kappale on sellainen mikä ylittää kaikki rajat kielen, rodun ja ikäpolvien välillä. Hittibiisini ovat yleensä sellaisia, että pystyn kuvittelemaan ihmiset laulamaan sitä täpötäysillä stadioneilla. Mutta yleensä omat lempikappaleeni ovat joitain aivan muita.

Lähteet: Music-News