Hyppää pääsisältöön

Lasten musiikkiohjelma saa huippuluokan tähtituomarit

Tunnetut laulajat kansoittavat TV:n laulukilpailuita nyt entistä enemmän.

Adam Lambert // Kuva: www.facebook.com/AdamLambert

American Idolsin tuomaristossa nähtiin Jennifer Lopez ja Aerosmithin solisti Steven Taylor. USA:n tämänhetkisessä hittirealityssä The Voicessa laulajia tuomaroivat Christina Aguilera, Maroon 5 -yhtyeen solisti Adam Levine, Cee Lo Green ja country-tähti Blake Shelton.

Omaa tähtikatrastaan on nyt koonnut myös uusi amerikkalainen lapsille tarkoitettu kykyjenetsintäohjelma ja he tuntuvat pistävän paremmaksi - ainakin tähtien määrässä. Ohjelma on nyt napannut rivistöönsä suuren määrän tunnettuja artisteja kuten Adam Lambertin, Colbie Caillatin, Avril Lavignen, Brandyn, Leona Lewisin, Jordin Sparksin, Sean Kingstonin, Mike Posnerin ja One Republic -yhtyeen Ryan Tedderinkin. He kaikki ovat lupautuneet toimimaan sarjassa 10-16 -vuotiaiden mukuloiden opettajina.

Majors & Minors -nimellä kulkeva musiikkireality alkaa pyörimään Yhdysvalloissa tänä syksynä. Lapsille suunnattu kykyjenetsintäohjelma eroaa muista vastaavista sillä, ettei siinä äänestetä ketään pois. 15 viikon jälkeen parhaalle nuorelle muusikolle myönnetään levytyssopimus suurelta RCA/Jive -levy-yhtiöltä ja voittoa seuraa luonnollisesti ympäri Yhdysvaltoja menevä kiertue.

Lähteet: Billboard