Hyppää pääsisältöön

Glee-tähti mokasi – ei saakaan omaa sarjaa

Glee-sarjassa näyttelevä Chris Colfer pilasi mahdollisuutensa omaan sarjaan hölmöllä möläytyksellä.

Chris Colfer // Kuva: FOX / Facebook

Näyttelijä väitti taannoin, että hän sai potkut Glee –tv-sarjasta. Menestyssarjan luoneen Ryan Murphyn mukaan näyttelijä valehtelee ja hautasi suunnitelmat Chris Colferin omasta sarjasta.

Sarjan käsikirjoittaja järkytti faneja kertomalla, että Colfer, Lea Michele ja Cory Monteith eivät ole mukana sarjan kolmannella tuotantokaudella. Hän piti suunnitelmat tähtien omista sarjoista salaisuutena, sillä niiden yksityiskohdat olivat vielä auki.

”Potkuista” kehkeytyi kuitenkin jättimäinen soppa, kun näyttelijöiden huhuttiin menettäneen työnsä lopullisesti. Chris Colfer väitti saaneensa tietää asiasta Twitterin kautta, mikä nosti Gleen tekijöiden karvat pystyyn. Ryan Murphy sanoo näyttelijöiden tietäneen tasan tarkkaan mitä oli tapahtumassa, sillä hän oli keskustellut spin-off -sarjoista heidän kanssaan jo aiemmin.

- He olivat mukana suunnittelemassa sarjojen yksityiskohtia, joten se, että joku heistä väittää saaneensa tietää asiasta Twitteristä, on valhetta. Kenellekään ei annettu potkuja. Halusimme antaa kolmelle heistä omat sarjat ja he kaikki suostuivat siihen, Murphy tykittää.

Mies ei kanna kaunaa näyttelijöille, vaan heidän edustajilleen, jotka tulkitsivat uutiset väärällä tavalla. Gleen tekijät eivät saaneet kertoa tulevista suunnitelmista, sillä ne olivat vielä auki. Tämä sotku sai sarjan tekijät kuitenkin harkitsemaan spin-off -sarjoja uudelleen.

- Jouduimme lukemaan sanomalehdestä näyttelijöiden väittävän, että he saivat tietää potkuista Twitteristä. Kaikki sarjan tekijät, studio ja kanava ajattelimme, että tuo ei ole OK. Joten päätimme, että sarjoja ei tehdä ollenkaan.

Gleen tuottaja kertoi viime viikolla, että kolme päätähteä nähdään tulevaisuudessa sarjan jaksoissa.

Lähteet: Starpulse