Hyppää pääsisältöön

Fanit saivat edesmenneen Winehousen vaatteita

Amy Winehousen isä lahjoitti surun murtamille faneille laulajalta jääneitä vaatteita.

Artisti Amy Winehouse // Kuva: www.myspace.com/amywinehouse

Fanijoukko on päivystänyt Amy Winehousen talon ulkopuolella siitä lähtien, kun laulaja kuoli ennen aikaisesti. Winehousen isä Mitch pisti fanien sinnikkyyden merkille ja päätti yllättää joukon lahjoittamalla näille edesmenneen tähden t-paitoja, koruja ja helyjä.

- Hän olisi halunnut tätä, Mitch kommentoi jakaessaan lahjoja faneille.

Vanhemmat ja veli vierailivat Winehousen talossa lajitellakseen laulajalta jääneitä tavaroita. Perhe vei mukanaan joitakin Amylta jääneitä aarteita, kuten kitaran, nuottikirjan sekä laulajan tavaramerkiksi nousseet ballerinakengät. Lähtiessään isä muisti vielä tytärtään.

- Jumala siunatkoon Amy Winehousea.

Lähteet: Hello! Magazine