Hyppää pääsisältöön

Kulttipoppoo MC Taakibörsta tekee paluun

Kansa halusi ja kansa sai - 2000 -luvun alun räppitiimi tekee comebackin festarilavalla.

MC Taakibörsta // Kuva: Stilli videosta

Kulttimainetta hip hop -piireissä nauttiva MC Taakibörsta tekee paluun. Vuonna 2002 pillit pussiin pistäneen räp-kokoonpanon paluukeikka tapahtuu Helsingin Flow Festivalissa.

Davo, Edu Kehäkettu ja Setä Koponen päätyivät tekemään comeback-keikkansa täysin yleisön pyynnöstä - räppitiimi kun otti ylivoimaisen voiton tapahtuman bändiäänestyksessä, jonka voittajalle oli tarjolla esiintymispaikka festareilta. Kevään aikana räppärit ovat saaneet vastata pyyntöihin, että he tekisivät vanhalla kokoonpanolla edes yhden ainoan keikan.

- Kuumotus meni sen verran överiksi, ettei voitetun bändiäänestyksen jälkeen jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin lyödä homma lukkoon, ja näin Kehäkettu, Davo-Ukki, Setä Koponen ja Dj Didier nähdään Heinekenin lavalla. 30 minuuttisen keikan aikana esitämme kappaleita uramme alkuajoista kohti nykypäivää, Edu Kehäkettunen kertoo tiedotteessa.

MC Taakibörsta on saanut keikkatarjouksia ennenkin, mutta yhtye ei tarttunut niihin.

- Ne vähän niin kuin oli ja meni. Tohon Flowhun se sopii hyvin, kun se on kavereiden järjestämä, niin miksi ei, Davo kertoo YleX:lle.

Keikalla tullaan kuulemaan ainakin No Smoking Teamin uusia biisejä. Davo ei osaa sanoa, tullaanko MC Taakibörstaa näkemään muilla keikoilla.

- Voi olla että tämä jää ihan yhden kerran systeemiks. Tehään nyt toi eka, Davo kommentoi.

Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 12. - 14.8. 2011

Lähteet: Flow Festival