Hyppää pääsisältöön

Laulajan kuolema kiihdytti levymyyntiä

Amy Winehousen kuolema näkyy nyt myös Britannian albumi- ja singlelistoilla.

Amy Winehouse // Kuva: benoit.darcy / Flickr

Runsas viikko sitten menehtyneen laulajan musiikki tekee kauppansa. Amy Winehousen kolme albumia komeilee Iso-Britannian albumilistan top 10:ssä ja hänellä on viisi singleä sinkkulistan top 40:ssä.

Menestysalbumi Back To Black on albumilistan ykkössijalla, kun se on viimeksi sijoittunut yhtä hyvin keväällä 2007. Amy Winehousen debyyttialbumi Frank on noussut sijalle 5, kun vuonna 2004 levy nousi vain sijalle 13. Molemmat levyt sisältävä paketti on albumilistan sijalla 10.

Sinkkulista on myös Winehousen hallussa. Back To Black nousi sijalle 8, Tears Dry On Their Own sijalle 27, Rehab sijalle 29, Love Is A Losing Game sijalle 33 ja You Know I'm No Good sinkkulistan sijalle 37.

Amy Winehouse menehtyi Lontoossa kotonaan heinäkuun 23. päivänä. 27-vuotiaan laulajan kuolinsyytä ei olla vielä julkistettu.

Lähteet: Billboard

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.