Hyppää pääsisältöön

Rokkitähden lento myöhästyi – rikkimenneen pöntön takia

Kitaristi Slashin lento teki ylimääräisen laskun vessanpöntössä olleen tukoksen takia.

Slash Ruisrockissa. // Kuva: Tomi Mikola

Legendaarinen rock-kitaristi Slash oli Euroopan kiertueensa jälkeen matkalla kotiin Serbiasta. Viimeisellä lennolla Minnesotasta Los Angelesiin matkaan tuli ongelmia. Lentokoneen vessanpönttö meni tukkoon ja lento joutui laskeutumaan Utahiin.

- Se haisi. Lentoemäntä seisoi vessan oven vieressä ja pyysi, etteivät ihmiset kävisi numero kakkosella, lennolla ollut matkustaja kertoi.

Lentokoneen henkilökunta jopa lopetti juomien tarjoilun, jottei matkustajien tarvitsisi käyttää wc-tiloja. Slash kommentoi tapahtunutta Twitterissä saavuttuaan Viimein Los Angelesiin.

- Lähdin Serbiasta aamukahdeksalta, saavuin Los Angelesiin puoli yhdeltätoista illalla. Rikkinäisiä vessoja ja vaikka mitä, Slash kirjoitti.

Lähteet: Female First

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.