Hyppää pääsisältöön

Amy Winehousin asunnosta hyväntekeväisyys-järjestön päämaja

Asunnossa, johon Amy Winehouse kuoli, tullaan keräämään rahaa päihderiippuvaisten tueksi.

Artisti Amy Winehouse // Kuva: www.myspace.com/amywinehouse

Amy Winehousin nimeä kantavan hyväntekeväisyysjärjestön tilat tullaan sijoittamaan edesmenneen laulajan asuntoon Lontoon Camdeniin, jossa Winehouse kuoli viime kuussa. Vaikka hyväntekeväisyysjärjestö aloittaa toimintansa virallisesti vasta syyskuussa, on se kertonut sijoittavansa päämajansa Winehousin entiseen asuntoon.

Amyn isä Mitch Winehouse on hyväntekeväisyysjärjestön takana. Hän mietti aluksi, mitä hyväntekeväisyysjärjestö voisi tukea, sillä Amy rakasti lapsia ja hevosia. Yksi kohde tuntui kuitenkin nousevan muiden yläpuolelle. Järjestö tulee keräämään rahaa päihderiippuvaisten tukemiseen.

- Jos sinulla ei ole rahaa yksityiseen vieroitusklinikkaan tässä maassa, sinua auttaa kahden vuoden jonotuslista. Haluamme muuttaa sen, Winehouse kertoi Us Weeklylle.

Lähteet: Rolling Stone