Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Bombay Bicycle Club -yhtyeen kappaleesta Shuffle?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Bombay Bicycle Club // Kuva: http://www.facebook.com/bombaybicycleclub

Kuka? Bombay Bicycle Club: Shuffle

Mitä? Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkosen tehokappale reinkarnoituu tänään Rytmibarometrissa! Brittiläinen, nelihenkinen yhtye Bombay Bicycle Club julkaisee syksyllä kolmannen studioalbuminsa nimeltä A Different Kind Of Fix, jonka ensimmäinen single tänään Rytmibarometrissa kuultava Shuffle on.

Hä? Osa bändin jäsenistä soitti yhdessä jo 15-vuotiaina kokoonpanossa The Canals. Lopullisen muotonsa bändi sai vuonna 2006. Nimensä Bombay Bicycle Club on ottanut lontoolaiselta intialaisten ravintoloiden ketjulta.

Äänestys on päättynyt.

44% piti kappaleesta

56% ei pitänyt