Hyppää pääsisältöön

Räppärillä pinna kireänä keikalla: ”Ihmiset kohtelevat minua kuin Hitleriä”

Joskus ihmisellä on tosi huono päivä. Kanye Westillä oli sellainen lauantaina.

Kanye West POWER-musiikkivideolla // Kuva: Stilli videosta

Kanye West heitti viikonloppuna kesän ainoan Ison-Britannian keikkansa, eikä homma mennyt ihan putkeen. Räppäri nousi lavalle The Big Chill-festareilla Herefordshiressä tapeltuaan ensin järjestäjien kanssa keikan järjestelyistä. Känkkäränkkä jäi herralle päälle, ja yleisö sai osansa artistin huonotuulisuudesta.

Ensin yleisö sai todistaa, kun Kanye tiuski yhdelle yhtyeensä jäsenistä oltuaan tyytymätön siihen miten biisi vedettiin. Sitten räppäri käveli lavalta ulos palatakseen takaisin pitämään kymmenen minuutin synkkää yksinpuhelua.

Kanye otti puheessaan esille äitinsä kuoleman, ja katkeruutensa siitä että ranskalainen elektro-duo Justice nappasi häneltä MTV Music Awards-palkinnon vuosia sitten. Osansa kritiikista sai myös musiikkibisnes yleisesti. Kanye käytti voimasanoja kuvaillessaan musiikkiteollisuuden meininkiä, ja kertoi että häntä kohdellaan joskus kuin hän olisi Hitler. Räppäri perusteli kireää pinnaansa sillä, että Britannian keikka on aiheuttanut hänelle kovasti paineita.

Lähteet: The Sun

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.