Hyppää pääsisältöön

Väärä hälytys - suuri hakkeriryhmittymä ei aiokaan tuhota Facebookia

Anonymous älähti nimensä väärinkäytöstä.

Anonymous älähti nimensä väärinkäytöstä // Kuva: Anonymous

Monet mediat, mukaan lukien Nyt on aika kirjoittaa se viimeinen status - Facebook tuhotaan tänä vuonna, uutisoivat aiemmin tänään tunnetun hakkeriryhmä Anonymousin aikeista kaataa yhteisöpalvelu Facebook myöhemmin tänä vuonna vastalauseena sivuston yksityisyysongelmiin. No nyt Anonymous on ilmoittanut Twitter-sivuillaan, että kyse on muiden tekemästä huijauksesta.

Anonymousin mukaan Facebook-operaatio ei ole heidän käsialaansa, vaan ”yksi feikki lisää”. Ryhmittymä kertoo myös, ettei olisi heidän tapaistaan tappaa viestinviejää eli tässä tapauksessa Facebookia. Heidän mukaansa maailmassa on pahempiakin ongelmia kuin Facebook.

Koska Anonymous koostuu useista hakkereista, on yhteisen kulissin ylläpitäminen vaikeaa. Virallisena pidetylle twitter-sivulle kirjoitetuissa viesteissä todetaankin, että vaikka Facebook-iskun suunittelijat saattavat olla ryhmän yksittäisiä jäseniä, ei se tarkoita että koko organisaatio tukisi aatetta.

Nähtäväksi jääkin nyt mitä 5. marraskuuta tapahtuu, vai tapahtuuko yhtikäs mitään.

LUE MYÖS:
Nyt on aika kirjoittaa se viimeinen status - Facebook tuhotaan tänä vuonna

Lähteet: http://twitter.com/anonops