Hyppää pääsisältöön

Ben Affleck käväisi naistenvessassa

Näyttelijä Ben Affleck joutui kiusalliseen tilanteeseen, kun hänen täytyi mennä naistenhuoneeseen kesken shoppailureissun. Syynä ei kuitenkaan ollut omat tarpeet, vaan viisivuotiaan Violet-tyttären veskihätä.

Ben Affleck // Kuva: http://www.fanpop.com

- Hänen äitinsä yleensä hoitaa nämä hommat, mutta hän on nyt autossa meidän toisen tyttäremme Seraphinan kanssa, mies punasteli ja selitteli kiusaantuneena.

Affleck pahoitteli kovasti käytöstään, mutta puolusteli itseään kertomalla että hänellä ei ole aina kovinkaan helppoa.

- Asun kolmen naisen kanssa ainoana miehenä. Luulen, että tämä muuttuu vain pahemmaksi ajan myötä kun tyttäreni kasvavat... Silloin minulla on varmasti vielä hankalampaa ja joudun tekemään hurjenmpiakin temppuja kuin käymään naistenhuoneessa.

Lähteet: Contact Music