Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet The Wantedin kappaleesta Glad you came?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

The Wanted // Kuva: The Wanted / Universal

Kuka? The Wanted: Glad you came

Mitä? Brittiläisen poikabändin muodostavat Max, Nathan, Siva, Jay ja Tom. Poppoo nousi viime vuonna suosioon kotimaassaan debyyttialbumillaan The Wanted. Nyt ryhmältä pukkaa uutta levyä ja kyseisen kiekon toinen sinkku Glad you came soi tänään Rytmibarometrissä. Biisi nousi ilmestyessään listaykköseksi sekä Briteissä että Irlannissa.

Häh? Bändin jäsenet ovat kunnostautuneet monissa kilpailuissa kuten X-Factorissa. Huikein meriitti löytyy kuitenkin viisikon kuopukselta Nathanilta. Hän voitti 10-vuotiaana laulukilpailun nimeltään Britney Spears’s Karaoke Kriminals.

Äänestys on päättynyt:

yläpeukku 41%

alapeukku 59%