Hyppää pääsisältöön

Kuolleesta laulajattaresta tehdään elämäkertaelokuva - Gaga päärooliin?

Muistolla rahastetaan pian televisiossa.

Amy Winehouse // Kuva: www.facebook.com/amywinehouse

Amy Winehousen elämästä on suunnitteilla elokuva. Brittiläinen Daily Mail -lehti kertoo lukuisten TV-kanavien tutkivan mahdollisuuksia elämäkertaelokuvan työstöön. TV-elokuvan oikeuksia kärkkyvät tahot ovatkin jo lähestyneet Winehousen vanhempia, sekä olleet yhteyksissä amerikkalaisiin rahoittajiin. Monet näkevätkin tässä takuuvarman hitin.

Lehden mukaan tuottajat ovat jo pohtimassa päärooliin sopivia näyttelijöitä, mutta yksi ehdokas tuntuu löytyvän jo musiikkimaailmasta. Lady Gaga kun on julkisesti kertonut olleensa Winehousen suuri fani ja kuinka suru-uutisen kuultuaan ei pystynyt edes puhumaan kahteen vuorokauteen.

- En ollut tunnettu kun hän [Winehouse] ponnahti julkisuuteen. Minulla oli todella tummat hiukset ja koko ajan ihmiset kadulla huutelivat ”Amy!”, sekä ”Back to Black”. He huusivat kaikki minulle.

Lehden jututtaman lähteen mukaan Gaga on etsiskellyt sopivaa elokuvaprojektia. Kenties poppari muovautuukin pian edesmenneeksi tähdeksi.

LUE MYÖS:
Green Day teki muistobiisin Amy Winehouselle - kuuntele!

Lähteet: Daily Mail