Hyppää pääsisältöön

Näyttelijät muodostivat liigan plastiikkakirurgiaa vastaan

Kate Winslet, Rachel Weisz ja Emma Thompson ovat kosmeettisia leikkauksia vastaan.

Kate Winslet

Oscar-voittaja Kate Winslet kertoo lyöttäytyneensä näyttelijäkollegoidensa Rachel Weiszin ja Emma Thompsonin kanssa kosmeettisen kirurgian antiliigan. Näyttelijä kertoo, ettei aio koskaan luovuttaa ulkonäköpaineiden alla. Kosmeettinen kirurgia on muun muassa täysin vastoin sitä, mitä Winslet pitää luonnollisen kauniina.

- Se on täysin vastaan moraalejani ja täysin vastaan sitä, miten vanhempani minut kasvattivat. Olen näyttelijä, en halua jähmettää kasvojeni ilmeitä, Winslet kommentoi.

Näyttelijät kertovat "liigansa" olevan vastalause maailmassa vallitsevalle ikärasismille. 52-vuotias Thompson ihmettelee sitä, miksi 60-vuotiaat haluavat näyttää 30-vuotiailta. Weiszin mielestä kauneus ei ole niin sanotussa täydellisessä ulkonäössä.

- Ihmiset, jotka näyttävät liian täydellisiltä, eivät ole seksikkäitä tai erityisen kauniita, Weisz totesi.

Lähteet: US Magazine