Hyppää pääsisältöön

Takapajula kauppaa Apocalyptica-sellosettiä - rahat nuorille

Sellomiehistön nimmarein varustettu instrumentti on huutokaupattavana Pohjois-Carolinan osavaltiossa. Tuotto käytetään koulun musiikkitunneilla.

Apocalyptica // Kuva: JP Panttila

99.5 The X -radiokanava on laittanut huutokaupan käyntiin yhden kuuntelijansa ehdotuksesta. Apocalyptican nimmareilla koristeltu sello on myynnissä elokuun viimeiseen päivään asti - tällä hetkellä instrumentista on jätetty vaatimaton 305 dollarin tarjous. Sellon lisäksi korkeimman tarjouksen jättänyt saa kovan säilytyskotelon, kantokotelon, bändin kaksi levyä ja pari t-paitaa.

Huutokaupan päätyttyä voittava summa annetaan Croatan High Schoolin käyttöön. Tarkempi kohde avustukselle ovat koulun musiikkituntien bändikurssi. Huutokauppaan voi osallistua ainoastaan käteisellä.

Avustettava highschool sijaitsee Pohjois-Carolinan pikkuisessa reilun 3000 asukkaan kaupungissa - Newportissa.

Lähteet: 99.5 The X

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.