Hyppää pääsisältöön

Renny Harlin palaa juurilleen – menestyselokuvalle jatko-osa

Suomalaisohjaaja jatkaa siitä, mihin jäi vuonna 1996.

Long Kiss Goodnight // Kuva: IMBD

Renny Harlin tekee 90-luvun puolivälissä ensi-iltansa saaneelle The Long Kiss Goodnight -elokuvalle jatko-osan. Suomalaisohjaaja alkaa työstää elokuvan käsikirjoitusta _Burn Notic_e -TV-sarjan käsikirjoittajan ja tuottajan Ben Watkinsin kanssa.

Toiminta-komedian jatko-osassa Samanthan (Geena Davis) aikuinen tytär Caitlin aikoo kostaa Mitchin (Samuel L. Jackson) kanssa tämän äidin kuoleman.

Renny Harlin palasi pitkästä aikaa tv-sarjan ohjauksen pariin, kun mies ohjasi yhden jakson Burn Notice -sarjaa. Viimeksi Harlin on ohjannut T.R.A.X -nimisen TV-elokuva vuonna 2000. Harlin hehkutti projektia Twitterissä.

- Burn Notice -jakson ohjaus päättyi juuri Miamissa. Loistava kokemus!

Lähteet: Darkhorizons, Twitter, IMDB